close
چت روم
طرز تهیه شیره خرما و نکات ان
loading...

دانلود رایگان فیلم و سریال | دانلود فیلم با لینک مستقیم,دانلود سریال با لینک مستقیم

شیره خرما, طرز تهیه شیره خرما, طرز تهیه شیره خرما خانگی, نکاتی برای تهیه شیره خرما, مواد لازم برای شیره خرما, نحوه درست کردن شیره خرما, نکات مهم برای تهیه شیره خرما, طرز تهیه انواع شیره در خانه, آموزش آشپزی, سایت آشپزی طرز تهیه شیره خرما و نکات ان     اگر غلظت شیره خرما کم باشد زود کپک می زند مواد لازم برای تهیه شیره خرما : خرمای بدون هسته و کلاهک آب جوش:به مقدار وزن خرماطرز تهیه شیره خرما : خرماها را شسته و از وسط نصف کنید و هسته آنرا جدا کنید و در یک قابلمه گود ریخته و روی آن آب جوش…

طرز تهیه شیره خرما و نکات ان

شیره خرما, طرز تهیه شیره خرما, طرز تهیه شیره خرما خانگی, نکاتی برای تهیه شیره خرما, مواد لازم برای شیره خرما, نحوه درست کردن شیره خرما, نکات مهم برای تهیه شیره خرما, طرز تهیه انواع شیره در خانه, آموزش آشپزی, سایت آشپزی

طرز تهیه شیره خرما و نکات ان

 

 

نکاتی برای تهیه شیره خرما,مواد لازم برای شیره خرما

اگر غلظت شیره خرما کم باشد زود کپک می زند


مواد لازم برای تهیه شیره خرما :

خرمای بدون هسته و کلاهک

آب جوش:به مقدار وزن خرما

طرز تهیه شیره خرما :

خرماها را شسته و از وسط نصف کنید و هسته آنرا جدا کنید و در یک قابلمه گود ریخته و روی آن آب جوش بریزید و بگذارید نیم ساعت بماند.

بعد از این مدت قابلمه را روی حرارت گذاشته و اجازه دهید آب به جوش بیاید.
وقتی آب جوش آمد زیر شعله را کم کنید و بگذارید ۵ دقیقه بجوشد تا نرم شود.

پخت را تا زمانی ادامه بدهید تا خرماها کاملا نرم شود.
سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و بگذارید نیم ساعت دیگر در همان آب بماند.

بعد از این مدت خرماها را در صافی ریخته و با دست آرام آرام فشار دهید تا شیره جدا شده و از صافی خارج شود.

دقت کنید که گوشت و پوست خرما از صافی رد نشود.
حال شیره را دوباره روی حرارت بگذارید تا آرام آرام بجوشد و غلیظ شود.

در این مدت باید شیره را مدام هم بزنید تا ته نگیرد.

نکات مهم برای تهیه شیره خرما :

* بهتر است برای تهیه شیره خرما از خرماهای شیره دار استفاده کنید. استفاده از خرمای بدون شیره و خشک خیلی برای این کار مفید نیست.
* دقت کنید اگر خرما خشک باشد مدت زمان پخت طولانی تر خواهد شد.


* اگر غلظت شیره خرما کم باشد زود کپک می زند ، بنابراین سعی کنید یا غلظت شیره را بیشتر کنید و یا اینکه به مقدار کم تهیه کنید.
* این شیره را در جای خشک و خنک و در ظرف در بسته می توانید تا یک سال نگه دارید.
* ممکن است رنگ شیره خرمای خانگی اندکی تیره تر از رنگ معمول آن باشد.

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
اطلاعات کاربری
آرشیو
کدهای اختصاصی